tiistai 26. helmikuuta 2013

kirppistelyä

Eka hiihtolomapäivänä hypättiin lasten kanssa autoon ja poimittiin kyytiin äitini, sekä eräs hyvä iäkkäämpi perhetuttumme..huristeltiin naapurikaupunkiin Jeppikseen (Pietarsaareen)   :)
Kolusimme kaikki kirpparit läpi, sekä tietenkin Blossomissa käytiin ihastelemassa..välillä käytiin syömässä sekä tietenkin kaffilla. Oli oikein leppoisan mukava vapaapäivä kotitöistä;)   ja aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti koko päivän <3

Tässä muutamia kuvia kivoista kirppis löydöistäni...


      
rakkaalla mummollani oli tällaisia lamppuja useita erilaisia <3 ja nyt tykkään myös itsekkin näistä suunnattomasti.  Samoin nämä vanhat kirjotut liinat ovat niiiiin ihania..   







pieniä suloisia patsaita keräilen ikkunoiden väliin :)  lasilautasia ja -kulhoja en voi myöskään vastustaa;)








 nämä syvät ruokalautaset oli niin kauniita..pino vain 2e 










 nyt meni jo uustuotannon puolelle..;)
nämä ihanuudet löytyi halpa-halllista..










 ...ja nämä söpöt muovi/melamiiniset ruusu kulhot ja tiskiharja erkin hallista..










On se mukava piristää itseä välillä jollain kivalla ja kauniilla <3  Blossomissa tyydyin tällä kertaa vain ihastelemaan, vaikka hyllyt ja päydät olivat täynnä ihanuuksia...
(Kyllä olin muuten illalla melko väsynyt, loppu ilta menikin sohvalla makoillessa ja tv:tä katsellen) ja illalla nukkumatti nouti meikäläisen melko nopeasti;))    

APUA......HELP!!!!!
Osaako teistä joku viisaampi neuvoa, mistä johtuu kun en pysty vastata tässä omassa blogissani minulle jätettyihin kommentteihin???  Tuntuu niin turhauttavalle, kun en voi vastata teille ):

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa teille IHANAT <3
 
                                           
 

3 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä. <3 Ja varmasti oli ihana päivä! Kiitos vielä puvusta, tuli kyllä niin tarpeeseen! Mähän meinasin kans käydä jeppiksessä, mutta nyt ei tarvinnut kun kävit mun puolesta. ;)

    Voi kunpa nyt joku osaisi auttaa niin pääsisit kommentoimaan!

    Kauniita unia sinne teille. <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22.27

    Ihania löytöjä olet tehnyt!! :) Suunniteilla on, että lähdetään Muden kanssa perjantaina myös Pietarsaareen kirppiksiä kiertelemään :)Ihanaa päivää sinne sulle <3 Nähdään <3

    VastaaPoista
  3. Kuulosti mukavalta päivältä ja hienoja löytöjä. Ruokalautaset on erityisesti aivan ihanat! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua <3 Kiitos!